Скандальний депутат Держдуми РФ Віталій Мілонов мріє накласти заборону на соціальні мережі для "розпущеної" російської молоді.

Мова про це йде у пояснювальній записці до законопроекту "Про правове регулювання діяльності соціальних мереж", який парламентарій вніс на розгляд, пишуть російські ЗМІ.

В разі якщо документ ухвалять, дітям до 14 років буде заборонено користуватися будь-якими соцмережами. А реєстрація у них проводитиметься виключно за паспортом, який підтверджує вік користувача.

"Соціальна мережа - особливий віртуальний світ, в якому людина проводить значну частину свого життя, вступає у контакт з іншими людьми, і, по суті, здійснює всі ті ж дії, що і в реальному світі. Не можна допускати, щоб ця сфера залишалася поза законом. Особливо зараз, коли зростаюче число користувачів соціальних мереж стає легкою здобиччю для різного роду шахраїв", - написав Мілонов у пояснювальній записці.

В якості вагомих причин для прийняття законопроекту депутат вказав "групи смерті", а також скандальну Діану Шуригіну.

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

"Гучна справа Діани Шуригіної - показник розбещеності сучасної молоді. Дівчина вела аморальний спосіб життя, вживала алкоголь у неповнолітньому віці, спілкувалася з молодими людьми старшими за неї, викладала оголені фото і провокаційні відео в мережу. Все це і призвело до відомих наслідків", - вказав Мілонов.

Крім вікових обмежень, з'явиться і заборона на псевдоніми та вигадані імена. А ще скріншоти листування не можна буде робити без згоди всіх сторін діалогу.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", російський депутат зізнався у педофілії.