Український уряд зайнявся яхтою зрадника України Віктора Медведчука. Кабмін уже погодив з АРМА можливість продажу 92-метрової яхти Royal Romance. Угоду планують зробити через потужності електронної платформи "Prozorro.Продажі".

На цю новину вже відреагували автори Telegram-каналу "Всі ходи записані", де часто публікують компромат на відомих політиків, чиновників та бізнесменів.

Публікація "Всі ходи записані", скріншот: Telegram

"Не виключено, що кум путіна спробує врятувати свій посуд і перекупити через десяті руки. Вагон втратив, літак і гелікоптер передано ЗСУ, залишилася яхта", - повідомляють автори Telegram-каналу "Всі ходи записані".

Зараз яхта знаходиться у Хорватії. 25 січня хорватський окружний суд міста Спліт на підставі запиту про міжнародно-правову допомогу вирішив передати Україні яхту Royal Romance.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Хутчіш до магазину! В Україні неочікувано "обвалился" ціни на популярні фрукти

Показати ще

яхта Віктора Медведчука

Яхту було заарештовано 17 березня 2022 року в порту хорватського міста Рієка. Арешт відбувся через санкції, запроваджені Європейським Союзом через вторгнення РФ в Україну.

Яхта Віктора Медведчука "Royal Romance", скріншот: YouTube

92-метрова "Royal Romance" входить до п'ятірки найбільших розкішних яхт у світі. Щорічні витрати на її утримання та подорожі оцінюються у 15-20 мільйонів доларів.

Нагадаємо, мільйони на пожежних сходах: як Сергій Крук та Андрій Залеський "каламутять" смачні тендери під час війни.

Раніше повідомлялося, що для меблів підійде і пляма видалить: як один засіб для приготування може впоратися з 5 домашніми справами.

Також, французький фанат "хороших росіян", окрім Lifecell, зібрався викупити ще й провайдера "Воля": хід за АМКУ.