Пройти тест на лося-нелегкий подвиг для нової машини, і хоча ви можете подумати, що у менших транспортних засобів більше шансів пройти тест, це не завжди так. І цей Audi A3 Sportback 2020 року є чудовим прикладом цього.

У першій спробі водій врізався в конуси на швидкості 75 км/год, що найменше на 2 км/год від необхідної швидкості для проходження тесту. У підсумку, водієві довелося знизити швидкість до 72 км/год, щоб не зачепити конусів, і пройти тест.

Поточна лінійка A3 Sportback була нещодавно оновлена з запуском нового гібридного варіанту 40 TSFI E. тут використовується 1,4-літровий двигун TFSI потужністю 148 к.с. і крутним моментом 185 фунт-фут (250 Нм), який з'єднаний з електродвигуном, що забезпечує додаткові 107 к. с. і 243 фунт-фут (330 Нм) крутного моменту.

Автомобілю явно не вистачає маневреності, що може негативно позначитися при уникненні ДТП.

Нагадаємо, що вчені виявили величезний кораловий риф на дні океану. Повідомляється, що при вивченні дна океану, вони виявили Корал, який досягав висоту в 500 метрів. Дивно, але він став справжнім домом для мешканців.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилася гра, в якій геймеру доведеться стати справжнім терапевтом для штучного інтелекту.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Amazon розпочали масштабний страйк у день чорної п'ятниці. Повідомляється, що їх не влаштовує підвищена травмонебезпечність, а також інші робочі нюанси, які роблять їх роботу просто нестерпною.