Під стінами МВС - людина в костюмі депутата Дніпровської міськради Загіда Краснова дає хабар чоловікові в масці екс-заступника голови Національної поліції Євгену Ковалю. Так активісти продемонстрували, як на їхню думку, Краснов зміг уникнути санкцій проти нього.

9 грудня активісти під МВС розіграли сценку за участю депутата Дніпровської міськради Загіда Краснова, колишнього заступника голови Нацполіції та хабара. Чоловік з портретом Краснова передав імпровізований "хабар « – людину в костюмі» 500 гривень" - чоловікові в масці Євгена Коваля.

Відео перфомансу розміщено на офіційній сторінці ВГО "Стоп корупції" в Facebook.

Як повідомив портал "СтопКор", театралізована акція спрямована на підтримку вимог про ввнесення Дніпровського депутата Краснова в санкційні списки.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

«Ми дізналися зі ЗМІ і від наших колег-активістів про таку людину, як Загід Краснов. Саме тому ми вирішили підтримати представників інших громадських організацій та їхні протести щодо цього зашкварного чиновника. Сьогодні ми приїхали в МВС, щоб звернутися до його керівника Дениса монастирського і запитати, чому такої людини як Загід Краснов, який є депутатом Дніпровської міськради, досі немає в санкційних списках? Його там немає навіть незважаючи на те, що він тісно пов'язаний з Російською Федерацією і постійно зі своєю сім'єю туди літає. Він також має бізнес-відносини з країною-агресором. Зокрема, його підприємства співпрацюють з Російською Федерацією», – повідомляють правозахисники.

Подібні вимоги активісти з різних громадських організацій озвучували під стінами Верховної Ради України, МВС, СБУ, РНБО.

Активісти підкреслили, що за повідомленнями в ЗМІ саме Євген Коваль відповідав за формування списків.

«Було встановлено, що дуже багато виявилося помилок в санкційних списках, які він формував. У нас є підозра, що Загід Краснов дав, можливо, хабарі Євгену Ковалю, і в День боротьби з корупцією ми хочемо показати, як це відбувалося».

Громадськість в черговий раз вимагає включити Дніпровського політика Краснова в санкційні списки через зв'язки з країною-агресором. Його підозрюють у співпраці з сепаратистом Царьовим. Крім того, Краснов не приховує, що часто буває в Росії.

Як повідомляли журналісти видання "Наш місто", син Загіда Краснова-депутат Дніпровської обласної ради Руслан Краснов також демонструє фотографії з відпочинку в Москві.