В матеріал, розміщених криворізьким телеканалом "Перший міський", представлені знімки екрану комп'ютера і скріншоти листування" блогера", через якого відео з будинку Костянтина Павлова зливалося правоохоронцями, а потім потрапляло в соціальні мережі. На фото чітко видно, що перед "зливом" відео 10 днів знаходилося в найпотужнішому відеоредакторі Davinci Resolve, можливості якого з точки зору монтажу, обробки, коригування, нарізки і додавання спецефектів просто вражають. А скріншоти листування були зроблені незадовго до того, як відео потрапило в мережу.

Як стало відомо журналістам, за допомогою програми, в якій перед "зливом" оброблялося відео з чотирьох камер з будинку загиблого мера Кривого Рогу, в Голлівуді робилися такі відомі кінокартини як "Залізна людина", "Термінатор в 3D" "Людина-павук. Через всесвіти", "Хан Соло. Зоряні війни. Історії" та багато інших. Тому в достовірність того, що відбувається на відео, а і отже - в нав'язувану за допомогою нього версію самогубства Криворізького градоначальника журналісти не вірять.

Про це повідомляє iнформаційний портал Вести.

При цьому фахівці відзначають, що програма має весь необхідний функціонал для створення візуальних ефектів кінематографічного рівня і графіки мовної якості. Робочий процес побудований на базі вузлів, що дозволяє готувати найскладніші композиції і анімацію. Вона містить сотні 2D-і 3D-інструментів і дає доступ до сплайнів і ключових кадрів, які роблять зображення виключно правдоподібний. Сучасні засоби 3D-трекінгу, а також ротоскопірованія і кеінга дозволяють створювати фотореалістичний комбінований контент.

При цьому в останній версії Програми з'явилося 11 додаткових модулів, що дозволяють створювати шлейфи руху і змазаність, оптимізовані функції видалення об'єктів і імітації зернистості плівки.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

А саме ці ефекти і видно на записі з тієї камери, на якій нібито відображені останні хвилини життя Костянтина Павлова.

Детальніше - в відео телеканалу "Перший міський".

Мер Кривого Рогу Костянтин Павлов був знайдений загиблим за нез'ясованих обставин на порозі власного будинку 15 серпня. Однак досі про хід розслідування на даний момент від правоохоронців достовірної інформації немає.

У зв'язку з цим 31 серпня депутати Криворізької міськради зажадали від Голови Верховної Ради України, Генерального прокурора України та Міністра внутрішніх справ України проведення об'єктивного розслідування загибелі мера Кривого Рогу за версією «умисне вбивство», створення спеціальної тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України та розслідування «зливу» змонтованого відео з будинку загиблого.