Здавалося б, радісна новина, однак громадськість стурбована щодо кандидатури очільника міністерства. Серед всіх кандидатів називають й заступника Міністра енергетики та захисту довкілля України Романа Абрамовського, колишнього помічника скандального депутата від Партії Регіонів, який підтримав створення так званих ЛНР та ДНР.

Про це пише портал Политрада.

Можливо через «кадровий голод» новий Уряд, призначаючи його заступником, не помітив того факту, що сам Абрамовський в 2013-2014 рр працював помічником народного депутата від Партії регіонів у ВР VII скликання Олександра Бобкова, який був одним з творців харківського "Оплоту" і спочатку брав участь у розправах над активістами Євромайдану в Києві, а потім - в організації антиукраїнських заворушень на сході України і захопленні влади в Донецьку. У день "інавгурації" Захарченка в Донецьку, Олександр Бобков приїхав у Донецьк, щоб особисто привітати ватажка бойовиків з відповідальним призначенням. Увесь цей час Абрамовський був його помічником та отримував зарплату з бюджету України.

Але це не найтемніша сторона його біографії. Є інформація, що Роман Абрамовський, Олександр Бобков і Сергій Білгородський - власники заводу «КОКСОХІМОБЛАДНАННЯ», донецького підприємства, яке перейшло під контроль бойовиків і справно платить податки в бюджет ДНР донині.

Не менше обурення викликає і діяльність сина Романа Абрамовського - Олексія. За даними деяких сайтів, в червні 2015 Олексій кинув перспективну роботу в США заради посади ... консультанта з продажу в мережі супермаркетів в Нижньогородській області. Такий кар'єрний виток дивує, оскільки вже через два місяці Абрамовський-молодший повертається в США до громадської роботи. Син Абрамовського також займається серйозною політичною роботою. З вересня 2015 року Олексій - віце-президент Російського клубу в Майамі, однією з головних точок тяжіння для тисяч багатих російських, пов'язаних з кремлівським керівництвом.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Країні залишається тільки сподіватись, що реінкарнація проросійського політикуму в українському Уряді не відбудеться.