Замголови управління департаментом освіти міста Москви Іллю Гуськова госпіталізували після нападу зі спробою пограбування трьома невідомими.

За відомою інформацією на чоловіка напали у 2-му Балтійському провулку, де власне знаходиться офіс чиновника. Напад стався в той моммент, коли Гуськов якраз виходив зі свого автомобіля. На момент побиття охорона закладу десь прогулювалася так як невідомі встигли завдати серйозної шкоди. Нападники вдарили чоловіка по голові внаслідок чого він впав і знову вдарився головою і втратив свідомість.

Після нападу чоловіки обшукали машину Гуськова, але нічого особливого і дорогоцінного в ній не виявили, пізніше вони зникли на іномарці.

На місце побою була викликана "швидка", яка доставила заступника глави в НДІ імені Скліфасовського. За попередніми даними було діагностовано струс мозку, а також численні побої.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Охоронця, який незабаром прибіг на допомогу Гуськову зловмисники не обділили , він так само отримав свою порцію ударів внаслідок чого медики виявили вивих ноги і тяжкі травми обличчя.

Поліція прокоментувала це як напад через професійну діяльність. Сам чоловік говорить про те, що стеження помітив ще на півдорозі до роботи.

На офісі, де працює Гуськов весела камера спостереження яка зняла всю сцену побиття заступника і охоронця.

Цікавий факт : в день нападу був затриманий один з нападників, 27-річний молодий чоловік.

Рзшукують його спільників, для чого переглядають відеозаписи з камер спостереження.

Порушена і розслідується кримінальна справа.

Нагадаємо, що "Знай.ua" раніше писав про звірячу розправу чоловіка зі своїми сусідами. Що так розлютило сусіда, що він накинувся на людей з мисливською рушницею?

Також "Знай.ua" повідомляв про київських активістів які спалили іномарку депутата фракції "Свобода" Володимира Назаренка. Чоловік спробував приховати розмір свого майна прикрившись тим, що ця машина його матері.

Раніше "Знай.ua" інформував про свиню яким підклали головному журналісту всього СНД - Дмитру Гордону в Києві.