На Чернігівщині розбився пасажирський автобус, що їхав до Москви. В результаті ДТП є багато жертв і постраждалих. Відомо, що в аварії загинули три людини та ще 15 отримали поранення.

ДТП трапилася ввечері 16 грудня у Чернігівській області, де сталося зіткнення вантажівки й пасажирського автобуса сполученням Херсон — Москва. Про інцидент повідомили у пресслужбі ДСНС.

ДТП на Чернігівщині, фото: ДСНС

"16 грудня о 22 год. 40 хв. до служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у Бахмацькому районі, на 128 км автошляху Кіпті-Глухів-Бачівськ, сталась дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля та пасажирського автобусу. Внаслідок даної події загинуло 3 особи та 15 осіб з травмами різного ступінню тяжкості госпіталізовано до лікувального закладу. На місце події залучались підрозділи ДСНС, у складі двох відділень, для деблокації потерпілих" - йдеться у повідомленні ДСНС. ДСНС

У ДСНС повідомили, що внаслідок ДТП загинули три людини і ще 15 отримали поранення. Зіткнення вантажного автомобіля і пасажирського автобуса сполученням Херсон — Москва сталося 16 грудня о 22:40 поблизу с. Мости Бахмацького району.

Популярні новини зараз

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Нагадаємо, раніше Ірина Федишин потрапила в моторошну ДТП після концерту, деталі

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві підірвали авто чиновника: поліція не може знайти винних, деталі

Також "Знай.ua" писав, що українцям показали, що залишилося від згорілого коледжу в Одесі: фото з висоти пташиного польоту