Цими днями у Прилуках, що в Чернігівській області, стався жахливий випадок. Так, на залізничних коліях знайшли тіло 14-річного школяра Дениса Чаленко. Зі слів правоохоронців, це просто нещасний випадок. Однак, батьки в це не вірять та стверджують, що до вбивства можуть бути причетні четверо 16-річних підлітків, повідомляє Gazeta.ua.

Як відзначається, подія мала місце ще 29 жовтня. Тоді хлопець пішов на заняття з боксу і повинен був незабаром повернутися, однак цього так і не сталося. Вже пізніше тіло юнака виявили на місцевих залізничних коліях.

Першими засумнівалися медики у тому, що це нещасний випадок, адже виявили на його тілі нехарактерні травми. Також в це не вірять і батьки, адже коли шукали сина, виявили безліч плям крові в сотні метрів від його загибелі.

Окрім цього, в крові було видно відбиток від взуття. Батьки показали це поліції, але правоохоронці не повірили їм. Також на сторону потерпілих став і помічник машиніста, який розповів, що хлопець вже лежав на колії мертвий. Однак, правоохоронці запропонувала йому змінити свої показання і сказати, що хлопця все ж збив поїзд.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Пізніше анонімні джерела повідомили батькам загиблого, що їх син вступився за дівчину і його побили і зарізали четверо хлопців. Крім того, напередодні смерті він отримував погрози. Він показував батькам листування і фото хлопця, від якого йшли погрози. Також ходять чутки, що до злочину причетні діти чиновників, які працюють в судовій системі в Києві.

За словами начальника Прилуцького відділу поліції Олександра Яцика, він розслідуватиме цю справу ще тиждень, а якщо не буде результатів, то піде у відставку.

Нагадаємо, українських моряків можуть подати у розшук: адвокат розповів про підступний хід Російської Федерації.

Як повідомляв раніше Знай.ua, під Вінницею зникла юна красуня, батьки виплакали всі очі: "Знайдіть нашу дівчинку"

Також Знай.ua писав про те, що під Дніпром три дні шукали дитину, батьки збилися з ніг: "йшов на футбол".