Неприємний інцидент трапився з іноземними пасажирками Міжнародних авіаліній України в аеропорту Борисполя. Дві франкомовні туркені з великими труднощами змогли потрапити на свій літак.

Свідком інциденту став пасажир, який і розповів про неприємну подію на своїй сторінці в Facebook під ніком Artur Ylvyy. Згідно його слів іноземні пасажирки намагалися полетіти рейсом МАУ з Борисполя в Париж.

МАУ спричинили скандал в аеропорту Борисполя

Свідок розповідає, що в обидвох дівчат в ручній поклажі був маленький чемоданчик і пакет бориспільського дьютіка. Але на посадці виявилося, що за кожен пакет потрібно заплатити по 80 євро, до того ж лише банківською картою.

В той час поки дівчата у відчаї пробують щось довести, оскільки картою розрахуватися не мають можливості, посадка на рейс закінчується і гасне табло. Прямо перед пасажирками співробітниці аеропорту почали перетягувати стрічку.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Допис очевидця

На допомогу іноземкам прийшов юрист, який допоміг з оплатою – він заплатив за дівчат своєю карточкою, а вони віддали йому гроші готівкою. Пасажирки все таки сіли на свій літак, правда, пообіцявши більше ніколи у житті не користуватися українськими авіалініями.

Нагадаємо, раніше повідомили, що Дніпро нарешті отримає обіцяну реконтсрукцію летовища

Як повідомляв портал "Знай.ua", птахи стали загрозою львівським літакам

Також "Знай.ua" писав, що у Харкові масово затримують авіарейси