В Youtube оприлюднили відео після ДТП у Дніпрі. Голос за кадром розповідає, що відомий місцевий блогер VitosDnepr на швидкості влетів у мотоцикл і покинув місце дороржньо-трнаспортної пригоди.

У центрі міста сталася ДТП. Водій автомобіля навіть не думав зупинитися на перехресті, де якраз проїжджав мотоцикліст. Як видно з відео, на вулиці темна пора доби, а перехрестя не освітлюється... Важко сказати, чому кермувальник не притормозив, щоб пропустити мотоцикліста.

"Відомий блоХер з Дніпра Vitos, збив хрускоту і з’ї**в з місця ДТП, бо побоявся сісти на пляшку", - каже голос за кадром відео.

Автомобіль, який рухався дорогою, на перехресті повернув ліворуч. Від удару з автівкою мотоцикл відлетів на декілька метрів, як хрустик.

Проїхавши декілька метрів після зіткнення водій нарешті зупинився. Вийшов з машини та зрештою втік з місця автопригоди. Про стан здоров’я збитого водія поки що нічого не відомо.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Станом на даний момент правоохоронців встановлюють особу водія, однак очевидці вже на відео повідомили, хто цей горе-кермувальник, який не помітив мотоцикліста.

Однак за інформацією видання Інформатор, 9 вересня на Набережній Перемоги сталося мото-ДТП з автомобілем Opel. Водія двоколісного терміново госпіталізували із численними травмами.

Пасажирка розповіла на мотоциклі зізналась, що до них так і не приїхав слідчий, щоб взяти свідчення. А за кермом Opel в момент аварії перебував електрик, який переганяв автомобіль з одного СТО на інше. А не відомий у місті блогер.

За словами поліції, мотоцикл їхав по Набережній Перемоги в бік Південного мосту, а назустріч йому рухався Opel Kadett. Водій автомобіля, під'їхавши до магазину Pit Line, вирішив перетнути набережну і не поступився рух двоколісному транспорту. Мотоцикліст на швидкості "вмазався" у бік легковика.

Нагадаємо, під Одесою переповнена маршрутка зіштовхнулася з бензовозом.

Як раніше писав Знай.ua, під Києвом сталася ДТП, яке закінчилася трагедією.

Також портал Знай.ua інформував, що "Ногу шукали в кущах": моторошна ДТП під Києвом забрала життя жінки, збирали по шматках.