Найгарячіший конкурс країни вже позаду. Цього року для журі прийшлось не просто, адже від краси і грації учасниць "Міс Україна 2019" розбігалися очі. І воно й не дивно, адже дівчата підкорили серця глядачів гарячим дефіле в стилі спекотного Сафарі, пише “Інформатор”

Як зазначається, цього року 24 красуні під вокал Дана Балана пройшлися по подіуму в яскравих і сексуальних купальниках з накидками. Красуні з'явилися на сцені в купальниках з принтом різноманітних тварин.

Однак, в нарядах учасниць переважали забарвлення зебри, леопарда і тигра. Деякі конкурсантки вибрали купальники в квіткових візерунках. Спокусливі образи гармонійно доповнювали накидки з капюшоном і довгим шлейфом. Цей елемент вбрання дівчата сміливо обігравали під час дефіле, що і сам Дан Балан не упусти можливості позалицятися до красунь на сцені.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Хоч справа була і не з леглих, але журі все ж обрали найкрасивішу дівчину у конкурсі "Міс Україна 2019". Нею стала харків'янка Маргарита Паша. Відзначимо, що у грудні вона відправиться в Таїланд, де представить нашу країну на "Міс Світу 2019".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.