4 вересня стало відомо, що в російському аеропорту Шереметьєво зіткнулися лайнери авіакомпаній "Аерофлот" і Royal Flight. Про це повідомляють росЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За даними видання, один лайнер був порожній, а на борту іншого знаходилось 229 пасажирів. Літак повинен був зробити рейс в Пекін. Літаки не розминулися і зіткнулися крилами, отримавши невеликі пошкодження. Пасажирів "Аерофлоту" евакуювали і підготували резервний рейс.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Джерело уточнило, що постраждалих немає. "При буксируванні літака Royal Flight водій буксирующей машини "Шереметьєво хендлінг "не врахував дистанцію між літаками, зважаючи чого відбулося зіткнення літака Royal Flight з літаком "Аерофлоту".

Нагадаємо, під час тренувального польоту військовий літак врізався в житлові будинки неподалік від пакистанського міста Равалпінді.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Росії літак "проклятого рейсу" замінували перед вильотом: "Люди ох*їли від страху", відео.

Також портал Знай.uа писав, що в аеропорту Бориспіль літак авіакомпанії МАУ здійснив екстрену посадку через поломку двигуна.