На Львівщині сталася моторошна НП. З Миколаївської колонії №50 у Львівській області втекли засуджені. Один із них – ґвалтівник.

Про це повідомив депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, вдалося втекти 20-річному киянину Віталію Буртовенку, який був засуджений до 5 років колонії за зґвалтування і розбій.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Прикмети: низький – до 170 см, колір волосся світло-русявий, очі – сині, татуювання: на обох руках написи "золото", на пальцях лівої руки цифри "1", "9", "9", "9 ".

Другий утікач – 27-річний уродженець села Лука Житомирської області Павло Дмитрук. У квітні він був засуджений до трьох років позбавлення волі за незаконне виготовлення, зберігання та розповсюдження наркотиків.

Прикмети: низький – до 170 см, колір волосся чорний, очі – карі, татуювання на правій руці: напис "в'язниця – наука з наук і світ жорстокий і гонор".

В'язнів залучають до оплачуваної роботи за межами колонії. Саме на такому об’єкті, на заводі ТзОВ "Львівський сад" в селі Стільсько Миколаївського району Львівської області, перебували засуджені на момент скоєння ними втечі. Зінкевич повідомив, що є інформація про те, що втікачі замовляли таксі о 22:30 з Миколаєва на Київ через 838 і ще декілька напрямків, але відмовилися.

Нагадаємо, в Одесі неадекват відкрив вогонь по людям, багато жертв: перші деталі кривавої трагедії, моторошне відео.

Як повідомляв портал Знай.uа, Львівщина осліпла від сліз: озвірілий шумахер збив цілу родину, дитина не вижила.

Також портал Знай.uа писав, що українцям дозволили обрати "потрібну" субсидію, що зберігає гаманець: як змінитися життя простих громадян.