У Мелітополі зникла 23-річна Олена. Дівчина пішла з дому ще 18 серпня, але рідні не поспішають заявляти в поліцію – сподіваються, що повернеться сама додому.

Як відомо, зникла дівчина працює в Кирилівці, додому повернулася на день народження сина. Після, десь в 17.00 пішла гуляти - з ким, родичі не знають. По телефону дівчина сказала, що скоро повернеться, але рідні заснули, так її і не дочекавшись.

В поліцію сім'я поки офіційно не заявляла про зникнення Олени.

Вранці дівчина не повернулася, на телефон не відповідала і на роботі її не було.

На сьогоднішній день ніяких звісток від зниклої не надходило, її мобільний телефон знаходиться поза зоною. Всіх небайдужих громадян просять про допомогу, адже рідні чекають додому зниклу дівчину.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Олену шукають вже четвертий день.

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Як повідомляв Знай.иа, одеського бізнесмена і власника готелю "Токіо Стар" взяли під варту на 60 діб без права на заставу. Чоловіки звинувачують у порушенні правил пожежної безпеки, що спричинило загибель 9 людей.

Знай.иа писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран, називаючи їх пережитками минулого, оскільки сучасна медицина пішла далеко вперед.