Анастасія Шаповалова із Запоріжжя пережила справжнє пекло завдяки своєму чоловіку, який облив її окропом.

Ця резонансна історія поставила на вуха усе Запоріжжя. Чоловік облив окропом мати своїх дітей. З'явилися нові страшні подробиці цієї страшної трагедії.

На бідній дівчині практично немає живого місця.

Садист і нелюд в одній особі обливав дружину окропом, коли вона спала. Крім того, він старався, щоб окроп потрапив саме в рот жертви, щоб постраждали всі органи бідної жінки.

На Анастасію Шаповалову чоловік вилив 4 літра окропу. Коли вона зістрибнула з ліжка, він наздогнав її і продовжував обливати окропом поки в сусідній кімнаті знаходилися двоє маленьких дітей.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Анастасія виглядала Так до трагедії

Зараз 25-річна Настя знаходиться в лікарні і в неї 21% опіків тіла, а також пошкоджена слизова оболонка з-за окропу, який потрапив в горло.

А найжахливіше в цій ситуації ще й те, що до неї в палату навідується свекруха чоловіка і морально добиває жінку. За словами матері нелюда, її синові дають занадто великий термін ув'язнення на 15 років.

Нагадаємо, що у Києві на перехресті Берлінського і Щусєва сталося ДТП за участю поліцейського і легкового автомобіля Renault Audi.

Як повідомляв Знай.иа у Києві на вулиці Богатирській відбулося смертельне ДТП, під час якого фургон хлібозаводу розчавив жінку.

Знай.иа писав, що під Києвом на залізниці загорівся локомотив. Біля залізничної станції Карапиші під Києвом загорівся локомотив вантажного поїзда. Повідомляється, що полум'я знищило блок силових агрегатів локомотива.