Важко назвати взагалі людиною того, хто міг таке зробити з жінкою, яку вважав своєю другою половинкою. 24-річна Анастасія Шаповалова із Запоріжжя, яку в ніч на 28 липня навмисне облив окропом її цивільний чоловік, вперше показала, як вона виглядає після того, що сталося. Знімок нещасної жінки виклала в мережу волонтер Злата Некрасова, на фотографії видно, що у молодої жінки сильно обпалені кисті, плечі і ліва сторона обличчя.

Ось так зараз виглядає бідна дівчина.

Крім того, у неї практично немає волосся.
За словами дівчини-волонтера Настя «тієї ночі вона спала, коли цивільний чоловік навмисне вилив на неї окріп. Він облив її всю — обличчя, руки, ноги… Потім він схопив її і відрізав ножицями її довге волосся. Настя намагалася від нього втекти. В результаті вона вистрибнула з вікна дитячої (вони жили в приватному будинку, тому це був перший поверх). В той момент, незважаючи на опіки, вона могла рухатися. Лікарі називають такий стан опіковим шоком. Опинившись на вулиці, Настя сховалася в кущах. А коли побачила перехожого, закричала. Цей перехожий і викликав їй «швидку».


Також волонтер розповіла, що цивільний чоловік не раз бив потерпілу, але вона не могла піти від нього, так як сирота з інтернату. Настя жила в будинку цивільного чоловіка, у них двоє маленьких дітей (їм шість і чотири роки). Вони прожили разом вісім років, і всі ці роки Настя терпіла насильство.

Дівчина не один раз втікала від чоловіка-тирана, але знову повертався.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще


За інформацією прес-служби прокуратури Запорізької області, 12.08.2019 суд обрав запобіжний захід жителю р. Запоріжжя, яким скоєно замах на умисне вбивство. Але підозрюваний зник з місця скоєння злочину, 08.08.2019 був оголошений в розшук.

Проведеними розшуковими заходами, 11.08.2019 місцезнаходження злочинця встановлено. Його затримали в Київ р. і 12.08.2019 доставили до Ленінського районного суду для розгляду клопотання про застосування запобіжного заходу.

Нагадаємо, що в ніч на 12 серпня в Києві на вулиці Бориса Гмирі, 6 між місцевими жителями і темношкірими хлопцями виник конфлікт, який переріс у бійку.

Як повідомляв портал Знай.иа в той час, як більшість батьків зараз готують дітей до школи, мешканцям гуртожитку на Польовій 19/8 доводиться якось виживати в умовах середньовіччя.

Також портал Знай.иа писав, що в Києві 10 серпня, відразу кілька власників квартир будинку зврнулись до поліцейських. Виявилося, що за адресою Харківське шосе, 19а і 19б орудував у квартирах невідомий чоловік.