З'явилася інформація, що в результаті вибуху на військовому полігоні в Архангельській області Російської Федерації загинуло 5 співробітників держкорпорації "Росатом", ще троє отримали досить важкі поранення.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У корпорації повідомили, що трагедія сталася в період робіт, пов'язаних з інженерно-технічним супроводом ізотопних джерел живлення на рідинної двигунної установки.

вибух

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Всі постраждалі доставлені в спеціалізований медичний заклад, їм надається необхідна допомога. Вони отримали травми і опіки різного ступеня тяжкості.

Варто зазначити той факт, що 8 серпня Міноборони РФ повідомило, що в Архангельській області під час вибуху на військовому полігоні постраждали шість осіб, двоє загинули. У міністерстві стверджували, що після НП жодних викидів шкідливих речовин в атмосферу не було, радіаційний фон в нормі.

Нагадаємо, моторошна ДТП сколихнула країну: переповнений автобус злетів з мосту, багато загиблих.

Як повідомляв Знай.uа відгомони минулого у дворі поліцейської дільниці: те, що знайшли робітники, не укладається в голові.

Знай.uа писав, на Харківщині натрапили на жахливу знахідку, очманіло все село: "Лежали в пакеті".