В одному з житлових будинків Києва сталася пожежа. Ймовірно, причиною загоряння є недопалок, який викинули з вікна поверхом вище.

Відео пожежі зняли очевидці й розмістили у соцмережі Facebook на сторінці Київ Оперативний.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На кадрах видно, як палає балкон на другому поверсі будинку. На щастя, у момент пожежі у квартирі не було людей. Однак в результаті інциденту загинули двоє котів.

"На вулиці Празькій, 22, спалахнув балкон на другому поверсі. Найімовірніше, через недопалок, викинутий з поверхів вище. Через дим у квартирі загинуло двоє котів", – підписали відео.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Користувачі мережі прокоментували інцидент у коментарях під відео. Розлючені люди не добирали слів. "Настав час рубати руки тим, хто палить", "Ненавиджу таких інтелігентів: вийшов, покурив і кинув, потім дірки в москітних сітках, на підвіконнях і на білизну", "Котиків шкода", "Тому потрібен закон про паління в відведених місцях. Скільки разів торочать "не курити на балконах!", "Чисто бидляча звичка палити з балкона і кидати бички за вікно. Гад повинен відповісти за котиків", – написали вони у коментарях.

На місце пожежі прибули пожежники, який вдалося локалізувати вогонь. Коли прибули рятувальники, то полум'ям був охоплений балкон квартири, яка знаходиться на другому поверсі. Вони негайно приступили до локалізації вогню, оскільки була загроза розповсюдження вогню на сусідні балкони. Вже о 17:20 пожежу локалізували, а о 17:30 повністю ліквідували.

Вогонь знищив балкон та частково пошкодив квартиру. Також під впливом температури оплавилась обшивка вищого балкона. На місці працювали чотири одиниці техніки та 15 осіб особового складу. Також чергували медики та правоохоронці. Що саме стало причиною загоряння — встановить слідство.

Нагадаємо, в Одесі машина з людьми спалахнула на ходу, нещасні кричали від жаху: відео не для слабкодухих.

Як повідомляв Знай.uа, Чорне море на межі екологічної катастрофи: тонни сміття й небезпечних хімічних речовин.

Також Знай.uа писав, багатоповерхівку оточили у центрі Дніпра: перелякані лікарі не підпускають людей ні на крок, що відбувається.