Знаменитий режисер-документаліст Донн Алан Пеннебейкер помер у США у віці 94 років. Його неперевершені роботи надовго залишаться у серцях шанувальників.

Пеннебейкер, який отримав почесну премію Оскар в 2013 році, пішов із життя у четвер від природних причин в своєму будинку на Лонг-Айленді, Про це повідомив його син Фрезер Пеннебейкер.

Донн Алан Пеннебейкер

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Серед картин, які зняв режисер, є документальні фільми про таких музикантів, як Боб Ділан, Еліс Купер, Девід Боуі, Джимі Хендрікс і групи Depeche Mode. Також Пеннебейкер створив картини про передвиборні кампанії колишніх президента США Джона Кеннеді і Білла Клінтона.

Донн Алан Пеннебейкер

Нагадаємо, що стало відомо, що урвалося життя одного легендарного співака. Його музика приводила в захват мільйони людей. Про цю трагедію повідомили на офіційному сайті самого виконавця.

Також варто відзначити, що мова йде про британського виконавця Джо Лонгфорна. Він проживав у місті Блекпул, графство Ланкашир. Там же він і помер від зупинки серця.

Як повідомляв портал Знай.uа, внучка екс-президента загинула при загадкових обставинах.

Також портал Знай.uа писав, що зупинилося серце улюбленої співачки Брежнєва.