Мешканець Полтави, ліквідатор аварії на Чорнобильській АЕС та інвалід другої групи Михайло Сухотин розмістив біля міськради Полтави палатку і під її стінами оголосив про голодування. Наголошується, що палатка була розміщена 15 липня. Сухотин вважає, що починати протест треба з найнижчої за рангом інстанції.

"Починати треба знизу. Спочатку міська рада, потім буде обласна, потім - Верховна. Я вимкнув опалення, про що повідомив "Теплоенерго", а вони налічують мені борг і подали позов. Я буду виставляти їм зустрічний позов за транзит теплоносія через свою квартиру, так як квартира в приватній власності. Якщо мені суд відмовить, я виріжу стійки і 8 квартир залишаться без опалення", - сказав ліквідатор.

Чорнобиль

Сухотин також вважає несправедливим поділ ліквідаторів на групи за виплати соцзабезпечення. Відтак головна вимога - справедливість. Адже у зоні Чорнобильської катастрофи всі отримали однакове облучення радіацією.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

За словами чоловіка, військовим чорнобильцям підняли пенсію, а тим, хто їздив від цивільних підприємств і від військкомату - ні. Також Сухотин зазначає, що істотна відмінність стосується і пільг на комунальні послуги.

Нагадаємо, що ліквідатор аварії на ЧАЕС заявив про страшну знахідку

Як повідомляв Знай.ua, реальний ліквідатор ЧАЕС подивився серіал "Чорнобиль" від НВО і наклав на себе руки.

Також Знай.ua писав, головний герой Чорнобиля залишився поза кадром.