У неділю, 23 червня, в Дарницькому районі Києва знайшли тіло 9-річної Захара Черевко. Про це повідомляє прес-служба поліції.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Хлопчик зник напередодні, в суботу, 22 червня. Захара почали розшукувати після того, як він вийшов з дому і не повернувся.

9-річного хлопчика вбили, а його тіло виявили в озері Вирлиця.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Показати ще

Згідно попередньої інформації, хлопчика спочатку зарізали, а потім втопили у водоймі. На місці трагедії працюють слідчі, а обставини трагедії з'ясовуються.

Раніше повідомлялося, що Україну просто захлеснула хвиля злочинів проти неповнолітніх дітей. Кожен день люди жахаються від чергової новини про розбещення дітей. Кошмарної історією поділилася і українка Юлія, розповівши про прогулянку з сином, в ході якої сталася шокуюча ситуація.

"Сьогодні намагалися вкрасти мого дитини... ми Поверталися близько 18:00 вечора з садка. Вже були в сусідньому дворі... Син ішов на 3 метри попереду мене ... На зустріч ледве котиться стара Волга зупиняється біля нього і особа (на зовнішність урка-бидло-п'яні, а з ним ще двоє в кабіні) звертається до мого малого - "Малюк, сідай, в машині прокатаю". Сказати, що я була в шоці - це нічого не сказати!", - пише жінка.

Нагадаємо, мати вбивці Даші Лук'яненко приголомшила визнанням.

Як повідомляв Знай. ua, загибель Даші Лук'яненко підняла десятки тисяч українців.

Також Знай. ua писав, що у Києві серед білого дня намагалися вкрасти дитину на очах у матері.