Похорон Даші Лукьяненко, жорстоко вбитою 22-річним односельначином Миколою Тарасовим в Іванівці під Одесою, зібрав майже всіх місцевих. Церемонія прощання пройшла 21 червня, і на похорон збиралась прийти також мати вбивці. Марію Тарасову попереджали про можливий самосуд, але жінка була налаштована рішуче. Однак, ніхто з родичів збоченця так і не з'явився на похорон дитини.

Вбиту нелюдом 11-річну дівчинку ховали в закритій білій труні. Скорботна хода йшла повз будинок Тарасових - будівлю посилено охороняла поліція. Адже існує реальна загроза, що розлючені односельчани можуть все спалити. Жителі села вважають, що рідні вбивці знали про злочин.

Марія Тарасова, яка після жахливої трагедії відмовилася від сина - єдиного підозрюваного, який зізнався у скоєному - заявила односельцям про готовність до самосуду.

"Я хотіла до людей вийти. Нехай вони зі мною зроблять, якщо вважають гідним вбити – убийте, спаліть, будь ласка. Я прийму все, що вирішать люди", - сказала вона.

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Мати вбивці Марія Тарасова

Очевидно, йти на траурну процесію її відрадили. Місцева жителька Тамара Виноградова каже, що, якби хтось з родини Тарасових з'явився на похорон Даші, "люди б їх порвали".

На церемонію прощання прийшло близько 600 осіб. Люди несли з собою безліч іграшок і квітів, обіймали труну, деякі втрачали свідомість. Глава сільради після відспівування побажав вбивці страшної смерті.

Нагадаємо, з'явилися страшні подробиці вбивства Даші Лук'яненко під Одесою: дружив з родиною дівчинки.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" , українці благають повернути смертну кару за загибель 11-річній Даші Лук'яненко.

"Знай.uа" також писав про те, що визнання нелюда, який убив Дашу Лук'яненко, сколихнуло Україну.