В курортній зоні селища Кирилівка у Запорізькій області загинув 36-річний чоловік. Багатодітний батько не роздумуючи кинувся в море, на порятунок дітей. Загиблий приїхав відпочити в Кирилівку з дружиною і 4 дітьми. Про це передає видання Акценти.

Родина із чотирма дітьми приїхала на відпочинок з Дніпра. Відпочивали на пляжі бази "Мрія". Незважаючи на шалені хвилі, діти продовжувати купатись у морі. Коли їх почало відносити в море, чоловік без вагань кинувся на допомогу, щоб витягнути їх. В якийсь момент дорослий чоловік сам став заручником ситуації. Його самого почало відносити в море.

одеський пляж

Матрос-рятувальник, із берега побачив, що відбувається щось недобре. Рятувальник негайно кинувся на допомогу. Він зміг дістати потерпілого, але, на жаль, медикам не вдалося його врятувати.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами свідків події, він встиг виштовхати всіх дітей, а сам почав захлинатися. У воді він пробув близько 15 хвилин. Тіло загиблого накрили простирадлом і протягом якогось часу він так лежав на пляжі. При цьому відпочиваючі все одно купилися, незважаючи на те, що шторм весь час посилювався.

Популярні новини зараз

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

пляж

Нагадаємо, що у вівторок, 11 червня, близько 8:40, у Дніпрі знову почалася серія "мінувань". На цей раз зловмисники торкнулися не тільки торгових центрів, але і багатьох інших установ міста, включаючи лікарні та автовокзали.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" 10 червня правоохоронці Львова перевіряють інформацію про замінування більше 10 об'єктів у місті.

Портал "Знай.uа" писав, що у Дніпрі пенсіонер "пішов на дно": дивовижний порятунок потрапив на відео.