Лідери терористичних "ДНР" і "ЛНР" Денис Пушилін і Леонід Пасечник відвідали Москву. Там пройшла запланована зустріч з новим кремлівським куратором окупованих територій Донбасу Михайлом Бабичем.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал "Незыгарь".

Зустріч Пушиліна і Пасічника з Бабичем відбулася 18 травня і тривала близько 2 годин.

"Обговорюється призначення Бабича радником президента по країнах СНД і частково визнаних державах з наділенням його широкими повноваженнями. Указ очікується до 28 травня". йдеться у повідомленні

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Ситуацію прокоментували також у Telegram-каналі "Это ДНР, детка!":

"Пушилін і Пасічник готові змінити сюзерена. Вчора були сурковські, завтра стануть бабичські. Сьогодні ласкавий Пушок двох маток ссе. Пасічник теж хороший. Два чоботи пара!".

Варто підкреслити, що колишній посол Росії в Білорусі Михайло Бабич на посаді куратора "Л/ДНР" змінив помічника президента РФ Владислава Суркова.

Денис Пушилін

Нагадаємо, що слідство встановило організаторів, замовників та виконавців убивства ватажка терористів Олександра Захарченко. Про це повідомляють "Риа Новости" з посиланням на заяву глави так званої "ДНР" Дниса Пушиліна.

У повідомленні йдеться, що серед замовників вбивства є високопоставлені громадяни України та інших країн, каже глава самопроголошеної республіки Денис Пушилин, не уточнивши при цьому, про кого саме йде мова.

"У Донецьку відкрили меморіальну дошку Захарченко. Cкульптор явно надихався фільмом "Мертвий сніг", - йдеться у дописі.

Захарченко

Як повідомляв раніше Знай.uа, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак розповів про зарплати на Донбасі і чому люди все активніше біжать з цього пекла.

Також Знай.uа писав про те, що "ДНР" оголосили про запуск в Донецьку власного виробництва трамваїв. Кураторством даного проекту зайнялися колишній соратник лідера "ДНР" Захарченко Олександр Тимофєєв, більш відомий як Ташкент і "міністр" Олексій Грановський.