Нещодавно в так званій "ДНР" проходив конкурс на те, який пам'ятник встановлять загиблому терористу та ватажку окупантів Олександру Захарченку. Конкурс завершився і на території "ДНР" вже з'явився "меморіал".

Про це повідомив журналіст Денис Казанський на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"У Донецьку відкрили меморіальну дошку Захарченко. Cкульптор явно надихався фільмом "Мертвий сніг", - йдеться у дописі.

При цьому Захарченка на меморіалі важко розпізнати, на що звернули увагу користувачі мережі.

"Надихалися Кобзоном або клеєм", "Тим, ​​хто жив в країні, де в кожному селі була вулиця Леніна, до цього не звикати", "Клініка", "Якийсь путінський генерал, але ніяк не Захарченко. Скульптор щось знає, чого ми не знаємо" "А це що, не Кобзон?", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Було шість варіантів того, як же терористи будуть "увіковічувати" пам'ять першого ватажка так званої "ДНР".

Зазначимо, що лідера терористів "ДНР" Захарченко 31 серпня вбило вибухом в кафе "Сепар". Вже незабаром після його смерті був призначений його наступник - Дмитро Трапезников, який встиг засвітитися, роблячи фото з розбитого кафе, де помер Захарченко.

Варто додати, що кав'ярню "Сепар", в якій загинув ватажок бандитської так званої "республіки ДНР" Олександр Захарченко, хотіли знести. Така інформація надійшла з фейкової "адміністрації" нинішнього керівника "ДНР" Дениса Пушиліна.

Нагадаємо, українські воїни відправили бойовиків "ДНР" до Захарченка. Під час запеклого бою, 14 березня, бійці ВСУ впевнено відбили атаку окупанта, який продовжує застосовувати заборонену зброю.

Як повідомляв портал Знай.uа заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак розповів про зарплати на Донбасі і чому люди все активніше біжать з цього пекла.

Також Знай.uа писав про те, що "ДНР" оголосили про запуск в Донецьку власного виробництва трамваїв. Кураторством даного проекту зайнялися колишній соратник лідера "ДНР" Захарченко Олександр Тимофєєв, більш відомий як Ташкент і "міністр" Олексій Грановський.