У міжнародному аеропорту "Львів" пасажирський лайнер авіакомпанії Yanair здійснив аварійну посадку.

Цю інформацію повідомляє "24 канал".

Аварійну посадку в міжнародному аеропорту "Львів" імені Данила Галицького здійснив літак Boeing 737-400. Він виконував рейс за маршрутом Анталія – Львів за замовленням туроператора Join UP.

Туроператор повідомляє, що ніхто з пасажирів, у результаті аварійної посадки, не постраждав.

Пізніше з'ясувалося, що при заході на посадку в літаку спрацювала система подачі кисню в салон. Також виникла підозра розгерметизації салону, тому в салон випали кисневі маски.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Як повідомив туроператор, за фактом інциденту проводиться розслідування відповідними державними органами. Інформація про результати розслідування буде оприлюднена пізніше.

Нагадаємо, що в той час, коли літак був у повітрі з українськими туристами, на борту оголосили про бомбу. Про це повідомив ресурс Kyiv LIVE в Facebook.

"Сьогодні, літак, що летів з Києва на єгипетський курорт Шарм-ель-Шейх", здійснив екстрену посадку в аеропорту Одеси через "мінування". Невідомий повідомив, що на борту літака нібито знаходиться вибуховий пристрій", - зазначають у публікації.

Оперативні служби уточнили дані про подію.

літак

Раніше повідомлялося, що авіакомпанія SkyUp потрапила в новий скандал. Через перенесені кілька разів поспіль рейси, сотні пасажирів застрягли в аеропорту Шарм-Ель-Шейха.

Більшість постраждалих купували путівки у відомого туроператора Join Up. Поки одні українські туристи перебувають у Шарм-ель-Шейху і досі не знають, коли зможуть потрапити додому, інші клієнти того ж туроператора не змогли полетіти на відпочинок зі Львова.

Як повідомляв Знай. ua, зіткнулися два літаки Boeing.

Знай. ua писав, що аеропорт спіткала нова катастрофа, на ноги підняли всі служби.