Стало відомо, що в Черкаській області у бруді на дорозі після сильного дощу застряг автомобіль посла Канади Романа Ващука. У результаті житель села Буда на ім'я Руслан допоміг виштовхнути машину з ями.

Про це посол розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter. Також Ващук прикріпив до публікації фотографію зупинки села Тущівці з написом "Де дорога?".

"Черкаська область відома своїм чорноземом. У поєднанні з глиною, слизький після дощів, він може стати проблемою для недосвідчених водіїв на грунтових дорогах (на кшталт мене). Спасибі Руслану з села Буда, який виштовхнув машину. #Все добре, що добре закінчується", - написав Роман Ващук.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

Раніше повідомлялося про те, що неймовірна історія, гідна похвали і наслідування для кожного сталася в селі Мартинівка, що на Дубенщині Рівненської області. Житель села - Тарас Стець власноруч звільнив ліс від склотари і зібрав тонни пляшок.

За останні дні багато людей дізналося про вчинок Тараса і вирішило самостійно вивезти тонни сміття, які він назбирав. Сестра розповідає, що прибирати ліс Тарас почав роки 3 тому.

Нагадаємо, що глава "Укравтодору" Славомір Новак наділив майже всіма своїми повноваженнями колишнього начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдана Юліка, про що повідомив на своїй сторінці в Facebook перший заступник міністра економіки Максим Нефьодов.

Як повідомляв портал Знай.uа, нові правила зобов'язують власників ТЗ наклеїти мітку радіочастотної ідентифікації про проходження обов'язкового техогляду, а водіїв, при зупинці поліцейськими, дати можливість зчитувати з неї інформацію.

Також портал Знай.uа писав, що деякі власники велосипедів вже з зими виносять свої велосипеди, і починають кататися. Однак, без належного догляду це досить високий ризик. Враховуючи, що велосипеди стають дуже популярним транспортним засобом на сьогоднішній день, варто знати про головні нюанси.