На роботи з ямкового ремонту доріг не поширюються гарантії, адже він спрямований виключно на тимчасове забезпечення проїзду.

Про це заявив голова "Укравтодору" Славомір Новак в інтерв'ю Радіо Свобода.

"Багато людей плутають ремонт середній і капітальний з так званим ямковим ремонтом. Ямковий ремонт насправді не є ремонтом, це просто забезпечення проїзду", - сказав Новак.

Він також заявив, що "на ямковий ремонт гарантій немає, це просто залатані ями".

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Може бути ситуація, що після зими або під час зими ми латаємо дірки, ями так званим "холодним асфальтом", це просто засипання і закатання ями, щоб машина могла проїхати. Навесні вона відкривається знову, тому що це холодний асфальт", - зазначив Новак.

У той же час він запевнив: якщо був зроблений "середній, капітальний ремонт, реконструкція, будівництво", то "неможливо, щоб асфальт зійшов після зими".

Раніше повідомлялося, що в мережі, на YouTube-каналі під ніком "Цікавий Акім" з'явилося відео подорожі, очевидно, місцевих мешканців, по трасі Запоріжжя – Херсон. На ролику видно, що дорога, по якій їдуть автори відео, абсолютно "вбита".

Відео було знято з салону автомобіля, але всі ями на дорозі дуже добре видно. Справа в тому, що на такому дорожньому полотні складно розігнати машину, авторам ролика довелося їхати дуже повільно. А це шлях до моря, до багатьох популярних серед українців курортів і санаторіїв.

За словами автора ролика, через такі ями і відбуваються аварії на дорогах. Також наголошується, що ця траса користується популярністю і веде на морські курорти. Також на відео можна побачити, що автору ролика і іншим водіям доводиться об'їжджати ями по узбіччю, там же видно добре роз'їжджені грунтові стежки.

Водій обурений, що об'їжджати деякі вибоїни на дорозі доводиться, виїжджаючи на зустрічну смугу. І як видно на відео, так роблять і інші водії, коли немає можливості об'їхати по узбіччю.

Нагадаємо, в мережі з'явилися шокуючі знімки окружної дороги на Черкащині. Такої кількості ям ви ще ніколи не бачили.

Раніше Знай.ua повідомляв, ремонт шматка дороги у Кличка "розпилять" 20 мільйонів.

Також Знай.ua писав, міністр Омелян порадив українцям шукати причину поганих доріг в іншому місці.