Після великодніх вихідних в Україну прийшла непогода. Так, на Тернопільщині велика вода змітала все на своєму шляху. З жахливого потопу в селищі Надрічне з'явився відеозапис.

дощі

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ та публікаціям свідків у соціальних мережах. Так, стихія затопила городи, розмила дороги та повалила дерева.

Місцеві жителі кажуть, що вода несла все на своєму шляху і запевняють, що такого в них ще не було. Відомо також, що на офіційній сторінці Надрічного опублікували відео, як топило їх село.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що погода не радує українців, адже на всій території країни йдуть дощі. Крім цього в понеділок, 29 квітня, негода принесе також шквальний вітер. Через це синоптики оголосили штормове попередження. Про це повідомив Укргідрометцентр. Стихія розгуляється на Півночі, в Центрі України. А також у Волинській, Рівненській, Хмельницькій, Тернопільській та Львівській областях. Синоптики також прогнозують сильні зливи.

Популярні новини зараз

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Варто нагадати, що в Тернопільській області, увечері 28 квітня випав сніг з градом. Фото опубліковано на сторінці в Facebook депутата Львівської міської ради Ігоря Зінкевича. Знімки зроблено на трасі Тернопіль-Львів біля села Озерне. На фотографіях чоловік в руку взяв куряче яйце і кілька горошинок граду для того, щоб порівняти, яких розмірів випав град. І це дивовижно, адже горошини граду величезні. Варто нагадати, що напередодні Великодня погода в більшості областей України була майже річною. А ось 28 квітня погода значно зіпсувалася. Карпати припорошило снігом, а у Коростені, що на Житомирщині, випав град.

Нагадаємо, гуляв по хмарах: унікальне явище потрапило на відео, ніхто не може пояснити.

Як повідомляв Знай.uа на голови українців звалилася люта негода: розбито вікна і паралізовано вулиці.

Також Знай.uа писав, Україна рятує світ: під Львовом сотні волонтерів встановили "зелений" рекорд.