У Запоріжжі біля "Сіті Молла" банда підлітків знайшла незвичайну розвагу.

Біля розправи зібралися люди, які проігнорували жорстоку вихідку над хлопцем.

Відеозапис викликав бурю емоцій у користувачів.

На кадрах видно, як два хлопця піднімають третього, який лежить на землі. Потім вони кидають його у візок, а після цього – «запускають». Візок падає разом з хлопцем.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Варто нагадати, що Буллінг в українських школах вже давно перестав бути чимось невідомим. Він щосили процвітає везе і соціальні мережі переполненны слізними проханнями батьків про допомогу. Про такий же повідав історії та начальник територіального управління юстиції в Херсонській області Костянтин Хутковский на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, в якій навів зверненні однієї з матерів, дитина якої потерпає від вчителя фізкультури.

"Мій син після уроків знаходився в школі. У той же час, поруч з ним почали штовхатися кілька інших учнів. Мій син відкривав пляшку з водою, його штовхнули, і він пролив воду на одного з хлопців. В цей час до мого сина підійшов учитель фізкультури і голосно запитав навіщо він облив водою. Не дочекавшись пояснень, вчитель вдарив мого сина по потилиці і зі словами «А тепер і тебе намочимо» потягнув мою дитину в туалет. Слідом за ними побігли хлопці. У вбиральні вчитель фізкультури намагався вмочити мого сина в унітаз, дитина спиралася. Після декількох спроб вчитель вдарив дитину кулаком в живіт. Про цьому разі син розповів мені не відразу, але з його поведінки я відразу зрозуміла, що щось сталося. Дізнавшись про те, що трапилося, я зателефонувала класної керівниці. Вона порадила мені не гарячкувати і дочекатися понеділка. У понеділок, 15 квітня, я зустрілася з директором школи. Вона мені сказала, що моя дитина погано відповідає на уроках і дружить з хлопцями, у яких погану поведінку. Я написала заяву в Новокаховський відділку поліції. А вчитель фізкультури продовжує проводити уроки, в тому числі і в класі мого сина"- йдеться у зверненні.

Нагадаємо, Суд над українським душогубом закінчився справжнім пеклом

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Львів'янин наклав на себе руки в храмі

Також "Знай.ua" писав про те, що Роми перетворили тихе селище в криваву арену