В Івано-Франківській області сталося страшне: двох пенсіонерів, які доводилися один одному подружжям. Їх знайшли повішеними у власному будинку.

Трагедія трапилася в селі Нижній Березів Косівського району. Страшну знахідку виявили сусіди, і негайно побігли до сільського голови, а той зателефонував у поліцію.

Основною версією події закономірно вважається самогубство. Жінці було 59 років, чоловікові - 66. Мотиви вчинку невідомі, тіла подружжя передали на експертизу.

Поліція почала розслідування, відкрито кримінальну справу. Тіла направлені на експертизу

Виготовлення відкрито за статтею 115 КК України ("вбивство")

Нагадаємо, Загадкове самогубство солдата-строковика поставило всю Україну на вуха

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляє війна на Донбасі забрала життя понад трьох тисяч мирних людей. Так дані оприлюднили представники Управління Верховного комісара ООН по ситуації з правами людини в Україні. У звіті вказують цифру 3 тисячі 23 людини – рівно стільки мирних громадян загинули, починаючи з 2014 року, коли окупанти вдерлися на Донбас і по сьогоднішній день.

Як повідомляв "Знай.uа", Підліток вирішив піти з життя у прямому ефірі: все, з мене досить.15-річний підліток наклав на себе руки прямо в прямому ефірі. Перед цим він написав передсмертну записку, в якій все пояснив.