Безробітний українець, який проживає у Москві викинув з вікна квартири сусідку по будинку після розмов на політичні теми.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відомо, що інцидент стався у ніч на понеділок, коли тіло 32-річної жінки було виявлене на "козирку" банківського офісу на одній із вулиць російської столиці.

поліція

Відзначається, що у результаті падіння жінці вдалося вижити, попри забій легенів, травми голови, переломи хребта і ноги. Швидше за все, після виписки їй доведеться оформляти інвалідність.

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

За офіційною версією російських силовиків українець запросив сусідку до себе випити, проте у певний момент між ними виник конфлікт у питанні політики, після чого він її викинув із вікна.

Варто нагадати, що президент Росії Володимир Путін знову зганьбився на весь світ. На цей раз російський лідер потрапив у неприємну ситуацію під час зустрічі з президентом Естонії Керсті Кальюлайд. У мережі висміяли як Путіна, так і пропагандиста, зазначивши, що кремлівський фотограф вибрав не найкращий ракурс для фото.

Володимир Путін

Нагадаємо, в окупованому путінськими бойовиками Крыму сталася НП. Так, великий десантний корабель Чорноморського флоту РФ "Цезарь Куніков" вийшов з ладу під час так званих навчань. Відомо, що поломка сталася в районі мису Херсонес.

Як повідомляв "Знай.ua", президент Білорусі Олександр Лукашенко звернувся до народу своєї країни. Він нагадав, що цього року в країні відбудуться вибори до Палати представників і Ради Республіки. При цьому "вічний президент" попросив провести їх "без дурі", тим самим натякнувши на те, що відбувається з виборами в Україні.

Також "Знай.ua" писав, що 17 квітня Лефортовський суд Москви продовжив арешт 24 українським морякам, які були захоплені представниками Російської Федерації біля анексованого Криму в листопаді 2018-го року.

Розслідування по Майдану можуть тривати 15 років, якщо влада не зміниться - Горбатюк