У столиці в "Київському метрополітені" помер чоловік. Йому раптово стало погано після того, як він вийшов з вагона.
Інцидент стався у суботу, 23 березня, на платформі станції метро "Олімпійська". На вигляд чоловікові було близько 70-75 років. Очевидці трагедії розповіли, що він вийшов з вагона на станції метро. Потяг рушив в бік центру Києва від станції "Палац Україна" до "Олімпійської". Чоловік раптово схопився за серце і впав на платформу. Трагедія сталася близько 8:20

Люди викликали "швидку допомогу". Однак багато хто просто проходив повз. Медики, які прибули на місце трагедії, не змогли врятувати чоловіка й він помер.

Поліція встановила особу загиблого чоловіка. Причини смерті не повідомляються.

Раніше ми писали, що нещодавно кияни поскаржилися на неприємний інцидент, який стався у столичному метро. Про це стало відомо із повідомлень обурених містян у соціальних мережах, які опублікували відео жахливої НП в одному з вагонів підземки.

На кадрах видно, як каламутна рідина витікає з даху вагона і падає в салон, залишаючи темні патьоки. Пасажири ризикують вимазатися від таємничої речовини, притулившись до стінки або просто опинившись поруч з калюжею. Можна припустити, що рідина заливає вагон через поломку. Ймовірно, вона виливається з пошкодженого обладнання поїзда разом з маслом.

Нагадаємо, що 21 березня, в Києві біля станції метро "Дорогожичі" автобус №155 скоїв наїзд на пішоходів, які переходили дорогу.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, бидло-маршрутники заплатять за хамство: збільшені в 18 разів штрафи навчать людяності.

Також Знай.ua писав, що нові станції метро на Виноградар відкриють вже за два роки. Столична влада планує першими збудувати станції "Мостицька" та "Проспект Правди" і в грудні 2021 року ними вже зможуть користуватися кияни.