13 березня поліцейські отримали анонімне повідомлення про те, що за одним із магазинів міста Рубіжне, на смітнику виявлено труп новонародженої дитини.

Про це повідомляє прес-служба поліції Луганщини.

Наразі вже відомо, що дитина була народжена недоношеною та народилась вже мертвою. Поліцейські відразу ж розпочали пошук жінки, яка народила дитину та після тривалих пошуків таки її знайшли.

Вже після затримання жінка розповіла, що тривалий час була на заробітках у Росії та повернулась додому вже вагітною. Проте вже тоді відчувала, що з розвитком дитини щось не так. Тому вона самостійно народила та віднесла дитину на смітник з надією, що ніхто не здогадається, адже ні лікарі, ні рідні не знали про її вагітність.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

"Двадцятишестирічна жінка тривалий час була на заробітках в Росії, там завагітніла. Коли повернулася додому, через деякий час зрозуміла, що з дитиною щось не так, бо не відчувала його рухів. Потім почалися перейми і пологи. Самостійно народивши мертвий плід, жінка хотіла приховати це, тому що рідні та лікарі не знали про її вагітність, проте - злякалася і винесла його на смітник, попередньо закутавши в пакет. Вона вважала, що ніхто не знайде ні страшної знахідки, ні її. Однак, як кажуть - не тут-то було", - йдеться в повідомленні.

За попередньої інформацією поліції дівчини "приклала" руку до передчасної смерті немовляти.

Раніше ми писали, що шокуюча історія з дівчинкою Діаною із Томська, яка хворіє на ДЦП, приголомшила усю Росію.

У повідомленні йдеться, що дівчинку направили на лікування до санаторію "Рассвет", однак звідти вона повернулася скаліченою.

Батьки одинадцятирічної Діани впевнені: їх дочки зламали ногу під час звичайної процедури. Є результати державної експертизи, але слідчі так і не порушили справу.

"Нам запропонували процедуру в костюмі "Атлант". Це такий костюм, як у космонавта. Трубочки надувають костюм повітрям, і дитина в ньому ходить і виконує вправи. Як пояснили лікарі, після 20 процедур у дочки з'явиться правильна хода, як у звичайних дітей", - розповідає згорьований батько.

Нагадаємо, нещасний хлопчик став сиротою при живих батьках - викинули, як цуценя.

Як повідомляв "Знай.ua", моторошний ураган забрав життя дитини.

Також "Знай.ua" писав, що киянин ризикнув життям, щоб врятувати малюків з крижаної пастки.

Порошенко віддає Укрнафту Коломойському: Лямець