Столична поліція затримала жінку, яка викинула новонародженого малюка за гаражі.

Як передає прес-служба столичної поліції, трагедія сталася в Голосіївському районі міста.

"В чергову частину Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення про те, що тиждень тому місцева мешканка була вагітна, і народила, але дитини у неї немає. На вулицю Фрометовскую виїхала слідчо-оперативна група, щоб перевірити вказану інформацію", – передають у прес-службі.

У ході спілкування з поліцією, 35-річна жінка розповіла, що передчасно народила в домашніх умовах і, за її словами, дівчинка була мертвою при народженні, а тому горе-матір винесла пакет із тілом новонародженого малюка і залишила його в покинутому будинку.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

поліція

Вона вказала місце, де немовля знайшли копи. Для з'ясування причини смерті тіло направлено на судово-медичну експертизу, а жінка доставлена в управління поліції.

Подію зареєстровано в журналі обліку заяв та повідомлень. Слідчим відділом було відкрито кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини", яка загрожує позбавленням волі на строк до п'яти років.

Варто нагадати, що Працівники Подільської райлікарні звернулися до поліцейських з повідомленням про те, що до них звернулася молода жінка.

Лікарі оглянули її, але потім жінка покинула лікарню.

Поліція встановила, ким була пацієнтка. Нею була 24-річна мешканка Балтського району. Вона довго гостювала у родичів в одному з сіл Подільського району.

Під час спілкування з правоохоронцями, жінка говорила, що у неї стався викидень. Його вона закопала в городі. Розкривши могилу немовляти, поліція з'ясувала, що він був доношеною, а смерть сталася через задухи.

Нагадаємо, 11-річну дівчинку змусили народити від ґвалтівника

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Дитина народила дитину: на Тернопільщині мамою стала 12-річна школярка

Також Знай.ua" писав про те, що Вихователька дитячого садка "вбивала" малюкам алфавіт кулаками: відео жорстокого побиття