Ввечері в п'ятницю, 15 березня, на вулиці Адмірала Макарова, біля ресторану швидкого харчування McDonalds в Миколаєві сталася стрілянина.

Цю інформацію повідомляє кореспондент "Новин-N" прямо з місця події.

Очевидці розповіли, що між водієм "Форда" і пасажиром таксі спалахнула суперечка про те, хто з них перший заїде на "Максдрайв" (чергу за продукцією ресторану "Макдоналдс"). В ході конфлікту, пасажир вийшов з таксі, підійшов до водія "Форда" і вдарив його в обличчя. Після цього, водій дістав травматичний пістолет і заявив, що відкриє вогонь. Пасажира таксі загроза не зупинила, і він зробив спробу забрати зброю. Тоді водій вистрілив у корпус чоловікові. Свідки стверджують, що пасажир таксі перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

На місце події прибула швидка допомога, яка відвезла потерпілого. Про його стан нічого не відомо. Зараз поблизу "Макдоналдса" декілька екіпажів поліції, які з'ясовують усі обставини конфлікту.

Нагадаємо, у центрі Дніпра в середу сталася стрілянина. Співробітники спецпідрозділу КОРД затримали зловмисників.

У Дніпрі в середу, 6 березня, на перетині Троїцької і Староказацкой сталася стрілянина. Співробітники спецпідрозділу КОРД затримали зловмисників, повідомляє Інформатор. Один із затриманих — кримінальний авторитет Володимир Щегольков по кличці "Арієць".

Зазначено, що спочатку через інцидент на Староказацькій в обидва напрямки утворилася пробка, пізніше вулицю зовсім перекрили, а пішохідну частину обгородили стрічкою.

Раніше ми писали, що Дніпрі невідомі люди відкрили стрілянину по людям з балкона житлового будинку. Місцеві правоохоронці повідомляють, що інцидент стався вчора, 16 лютого. В наслідок цього пригода постраждали люди.

Місцеві правоохоронні органи розповідають, що у злочині підозрюють двох чоловіків, яких одразу й затримали на період розглядів.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, все залите кров'ю: у популярному київському кафе влаштували страшенну стрілянину, столиця на вухах

Як писав "Знай.uа", ярмарок перетворився на криваве побоїще: невідомий відкрив вогонь по перехожих.