У Дніпрі на вул. Щербаня, 1 горить занедбаний будинок лікарняного корпусу.

Відео надзвичайної події було опубліковано на Facebook ДСНС в Дніпропетровській області.

Площа пожежі орієнтовно 500 кв. м. У коментарях до відео повідомляється, що дах будівлі вже звалився на нижні поверхи. В покинутій будівлі довгий час мешкали бомжі.

За адресою вул. Щербаня, 1 знаходиться пам'ятник архітектури 1920-х років, творіння відомого дніпровського архітектора Олександра Красносельського "Палац охорони здоров'я" чи "Палац профілактики".

Так виглядав Палац Профілактики (архітектор А. Красносельський)

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Нагадаємо, що в канадській провінції Квебек в результаті потужної пожежі загинули 3 людини. Відомо, що пожежа почалася в підвалі будівлі і на першому поверсі, після чого вогонь охопив всю будівлю. Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Montreal Gazette.

За інформацією журналістів, пожежа почалася в підвалі будівлі і на першому поверсі, після чого вогонь охопив всю будівлю. Відзначається, що в будівлі не спрацювала пожежна сигналізація, тому жителі не відразу дізналися про пожежу. Щоб врятуватися від вогню люди вистрибували з вікон.

Раніше портал писав, що страшна пожежа охопила гуртожиток, є постраждалі. У п'ятницю, 8 лютого, близько опівночі, у дніпровському студентському гуртожитку профтехучилища туристичного сервісу по вулиці Байкальській сталася пожежа.

Пожежа почалася в одній з кімнат на 3 поверсі де мешкала студентка училища. На момент возгораня 17-річна дівчина перебувала в кімнаті.

На місце загоряння була викликана і прибула швидка допомога, екіпаж патрульної поліції, працювали 11 рятувальників 3 і 18 пожежно-рятувальних частин. Були задіяні 4 спецмашини.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві знайшли труп чоловіка, який загинув за дивних обставин: кадри 18+.

Також Знай.uа писав, жахлива пожежа на Дніпропетровщині забрала життя українців: деталі трагедії.