У Кам'янському спалахнула пожежа в житловому будинку. В результаті пожежі загинула маленька дитина. Ще двох дітей вдалося врятувати. Про це повідомляє прес-служба ДСНС Дніпропетровської області.

Інформація надійшла на гарячу лінію рятувальників 4 березня в 11:12. Пожежа сталася на вулиці Широкій, там горів одноповерховий будинок. До приїзду рятувальників сусіди витягли з будинку двох дітей. Загальна площа пожежі склала 35 "квадратів".

У прес-службі ДСНС області зазначили, що під час ліквідації пожежі рятувальники винесли з палаючого будинку дівчинку 2016 року народження і відправили в швидку допомогу. Медики постраждалу госпіталізували в реанімаційне відділення міської лікарні №7 міста Кам'янське. О 12:50 у лікарні констатували смерть дитини.

Нагадаємо, що У Києві на Дарниці спалахнула масштабна пожежа, всі в чорному диму: відео За інформацією свідків, горять склади. На Лівому березі української столиці відбувся масштабний пожар. Так, загоряння виникло на вулиці Червоноткацькій. У мережі показали відео з місця інциденту.Про це стало відомо завдяки повідомленням Telegram-каналу Х. До.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нещодавно "Знай.uа" писав, що Вогонь і крики про допомогу: велика пожежа забрала життя трьох людей Вогонь спалахнув напередодні ввечері у приватному одноповерховому житловому будинку по вулиці Джерельній на площі 35 кв. м. "У п'ятницю о 21:47 у місті Кропивницький по вулиці Джерельна, 50, у приватному одноповерховому житловому будинку виникла пожежа, внаслідок якої загинули три людини", – йдеться у повідомленні. Відзначається, що рятувальники ліквідували пожежу в 22.58 на площі 35 кв. м.

"Знай.uа" повідомляв, що Хоробрі харківські пожежники витягли з того світу двох бездомних Під час пожежі в покинутому колекторі пожежники врятували двох безхатченків. 21 лютого о 18:55 на номер «101» надійшло повідомлення про пожежу в закинутому колекторі. У службу порятунку повідомив житель р. Вовчанськ на Харківщині. Про це пише "dozor.kharkov.ua". На місце пожежі прибуло відділення пожарноспасательной служби ДСНС на автоцистерні. На момент їх прибуття з-під люка підземного колектора було видно дим. Рятувальники використовували апарати на стиснутому повітрі і спустилися в задимлене колектор. Вони виявили там двох бездомних 1989 і 1956 року народження.