У четвер, 14 березня, Київ сколихнула новина про страшну знахідку - поліцією було виявлене бездиханне тіло чоловіка.

поліція

Як з'ясувалося, загиблим виявився співробітник Адміністрації президента Олександр Бухтатий, повідомляють в поліції.

Дані про загибель цієї людини підтвердили також і в АП.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Згідно з інформацією, тіло було виявлено випадковими перехожими на вулиці Багговутівській. Поряд з трупом лежали документи на ім'я Бухтатого. Співробітники поліції, які прибули на місце інциденту, також підтвердили особу загиблого. Наскільки відомо, саме Бухтатий очолював відділ консультантів головного департаменту інформполітики АП.

У поліції заявляють, що на тілі загиблого є сліди насильницької смерті. Згідно з даними видання, бездиханне тіло було виявлено о 6 годині 50 хвилин поруч з входом в недобудовану церкву. Але о п'ятій годині ранку там працювала техніка, і ніякого тіла там не було.

Джерело зазначає, що у загиблого вкрали банківську картку, а також мобільний телефон. Однак при цьому, посилаючись на неназване джерело в АП, видання зазначило, що ніяких слідів насильницької смерті на тілі Бухтатого немає, крім як "кров з носа". Також наголошується, що підозрювані нібито вже затримані.

Нагадаємо, на конференції в Мюнхені з питань безпеки охоронець президента України штовхнув журналіста одного з пропагандистських каналів, який намагався поставити президенту запитання.

Петро Порошенко

Про це передають російські ЗМІ.

Журналісти хотіли задати проходить повз українському президенту питання, але відповідь не змусила себе довго чекати: "Російським телеканалам ми інтерв'ю не даємо, поки ви не вибачтесь перед Україною".

Як повідомляв раніше Знай.ua, у мережі з'явилося шокуюче відео, як охоронець президента Петра Порошенка під час його зустрічі з жителями Кропивницького вибив з рук хлопця гаджет, яким той знімав президента.

Також Знай.ua писав про те, що поліція опублікувала нові деталі кривавого вбивства співробітника Адміністрації Президента Олександра Бухтатого.