В мережі з'явилося шокуюче відео, як охоронець президента Петра Порошенка під час його зустрічі з жителями Кропивницького вибив з рук молодої людини гаджет, яким той знімав президента. Відео опубліковано в YouTube на каналі Тетяни Висоцької.

За її словами, на відео відбувається зустріч Порошенка з людьми на площі міста Кропивницького, яка відбулася під час його візиту 28 лютого.

Порошенко йшов уздовж групи людей, тиснув їм руки і фотографувався. Багато хто знімав зустріч із гарантом на свої телефони.

"Навіть не знаю, що вам сказати, друзі. Таке враження, що все оточення Петра Порошенка і він сам працюють на те, щоб він програв вибори", - підписала відео Тетяна Висоцька.

Популярні новини зараз

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Проте в якийсь момент один з охоронців різким рухом вибив гаджет з рук молодого чоловіка, який, як і багато інших, просто знімав Порошенко.

На відеоролику видно, якхлопець розгубився і, не знаючи, як на це реагувати, судячи з усього, залишився без телефону. Що викликало таку реакцію охоронця глави держави, невідомо. Однак, очевидно, що смартфон вибили з рук через те, що хлопець, начебто здійснював відеозапис, але при цьому екран телефона не працював, не світився, що викликало у охоронця певну підозру.

Нагадаємо, що Гриценко, Тимошенко, Порошенко та Зеленський обіцяють українцям: в мережі зібрали найгучніші заяви.

Заяви кандидатів у президенти, навіть обґрунтовані та правдиві, не завжди додають їм переваг перед конкурентами. Цього тижня найбільше уваги привернули четверо учасників президентських перегонів.

Як повідомляв портал Знай.uа, журналіст перерахував всі перемоги Порошенка: Іловайськ, Дебальцеве, Укроборонпром.

Неоднозначний і обговорюваний допис з’явився на Facebook-сторінці відомого журналіста Олександра Кочеткова. Із іронією автор цікавиться, чи Петро Порошенко вже зателефонував Ігорю Коломойському 124 рази з пропозицією повернути і "Приватбанк", і "Укрнафту", і все-все-все, лише б припинити ось це ось на "1+1".

Також Знай.uа писав, що опитування показало, що Анатолій Гриценко отримає 15% голосів в разі приєднання до нього Садового.