Шестеро поляків накинулись на водія Uber жорстоко побили його. Причина вражає - тоому що чоловік виявився українцем. Про це йдеться у повідомленні правозахисниці, волонтера Італійської федерації з прав людини Наталія Панченко в Facebook, передає УНН.

"Роман приїхав на виклик, де його чекало шість нетверезих клієнтів (автомобіль розрахований на 7 осіб). Під час поїздки пасажири попросили його включити польське диско, на що Роман відповів їм, що радіо в машині не працює. Тоді чоловіки накинулися на нього з докорами, що якщо він не слухає польське поло, то і не поважає Польщу", - написала Панченко.

Як пояснила правозахисниця, хвилюючись за власну безпеку, водій зупинив авто і сказав пасажирам замовити собі інше таксі. Тоді молодики почали лаятись грубими словами, щоб він повертався в Україну. При цьому застосовували нецензурну лексику.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Як повідомила Панченко, коли Роман почав записувати поляків на відео, ті витягли його на вулицю із автомобіля і жорстоко побили.

Коли Роман прийшов до тями, відразу звернувся в лікарню і в поліцію. Проте польські правоохоронці, за словами Панченко, справу не надто поспішають відкривати. Ось так українські заробітчани виборюють собі місце під сонцем... Варто зазначити, що це не перший випадок із нападом на українців за кордоном, на жаль.

"Поліцейські, які його допитували, не записали все, що Роман свідчив у протокол, так як вони вирішили, що це не важливо, і сказали йому, що в протоколі не треба писати все, досить "коротко описати ситуацію", - йдеться у повідомленні Панченко.

Нагадаємо, поляки відкрили полювання на українців, пролилася перша кров: викидають на вулицю і гамселять до останнього.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві жорстоко побили ветерана АТО з дружиною: нелюда шукають всією Україною.

Знай.uа писав, напад на журналістів "Схем": названі імена агресивних чиновників, распустивших руки.