21 лютого, 6:04, по вулиці Транспортній у селищі Новоподгороднє Меживского району Дніпропетровської області сталася пожежа.

Про це повідомляють у прес-службі ДСНС Дніпропетровської області.

Пожежа виникла в середині одноповерхового житлового будинку. При пожежі були знищені домашні речі на площі 5м. кв

Пожежу локалізували о 6:28 і повністю ліквідували о 7:03. Під час тешуния пожежі в будинку було виявлено труп чоловіка, 1959 року народження. На даний момент причину займання встановлюють правоохоронні органи.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадаємо, що вогонь і крики про допомогу: велика пожежа забрала життя трьох людей.У суботу, 6 жовтня, у Кропивницького Кіровоградської області в результаті пожежі в будинку загинули три людини. Про це повідомили в прес-службі Держнс.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що у Києві на Дарниці спалахнула масштабна пожежа, всі в чорному диму: відео.На Лівому березі української столиці сталася масштабна пожежа. Так, загоряння виникло на вулиці Червоноткацькій. У мережі показали відео з місця інциденту.

"Знай.uа" писав, що страшна пожежа охопила панельний будинок, є загиблі: рятувальники виявилися безсилі.У канадській провінції Квебек у результаті потужного пожежі загинули 3 людини. Відомо, що пожежа почалася в підвалі будівлі і на першому поверсі, після чого вогонь охопив всю будівлю.