У Херсонській школі №9 звичайний конфлікт мало не переріс у криваве побоїще.

Про це розповіла директор місцевої школи.

Відомо, що мати одного із учнів 3-го класу побила вчительку-пенсіонерку на очах дітей, а потім бігла за нею до кабінету директора.

"Після 5-го уроку педагог вивела 3-й клас у двір школи. Відразу після цього туди почали виходити учні ще одного класу. За дітьми прийшли батьки, а з ними - і мати третьокласника. Вона підскочила до вчительки і стала її бити, не стримуючи сили", - зазначила директор.

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Крім того вона розповіла, що вчительна не змогла чинити жодного опору, адже їй вже 60 років. Вона намагалась лише втекти від неадекватної жінки.

"Уявіть собі, наскільки я особисто була шокована: прямо під час наради за участю ще 6-ти працівників відкриваються двері, і туди забігає вчителька з криком: "Рятуйте! Мене б'ють!". А відразу за нею влітає агресивно налаштована переслідувач", - зазначила директор.

Наразі вже відомо, що основною причиною конфлікту стала нахабна поведінка школяра, який вже неодноразово знущався з фізично слабших однолітків.

Після численних скарг дирекція школи вирішила направити юного дебошира (він не є інвалідом) на медичну комісію для визначення потреби в психологічній корекції і перекладу в школу саме для таких дітей.

Вже після цього за справу взялась матір дебошира. Спочатку вона не пускала хлопчика в школу, пояснюючи, що він захворів. А потім сама з'явилася з'ясовувати стосунки з вчителькою, яку в усьому вінілу. Ще й жбурнула її об двері.

Швидку допомогу в школу викликали двічі - обидві учасниці конфлікту. Але у вчительки визначили травму грудної клітини (ймовірно, від удару кулаком) і ситуаційний невроз. Їй довелося брати лікарняний через підвищення тиску.

Разом з тим варто відзначити, що українці звернулися до Президента Петра Порошенка з проханням скасувати домашні завдання в 5-11 класах. Відповідна петиція зареєстрована на сайті Президента Петра Порошенка 1 лютого.

Зокрема, автор петиції відзначив, що необхідно скасувати домашні завдання у колах для учнів 5-11 класів.

"Скасувати домашнє завдання в 5-11 класах", - написав автор петиції Ростислав Ковальов.

Нагадаємо, у мережу злили дивне відео, яке зробить вам боляче.

Як повідомляв "Знай.ua", як працює інклюзивна освіта у садочках, школах, ПТУ та університетах.

Також "Знай.ua" писав, що українцям наобіцяли нові та величезні зарплати.

На Закарпатті школярка потрапила в лікарню після бійки в школі