Нацполіція Дніпропетровської області повідомляє, що двоє невідомих підпалили кафе в той момент, коли всередині знаходилися люди. Інцидент стався в Дніпрі на Соборній площі близько сьомої години вечора.

"Встановлено, що двоє невідомих кинули в кафе дві пляшки з невідомою речовиною, яке в подальшому загорілося", - пишеться в повідомленні.

В результаті спалаху постраждали три людини - жінки отримали опіки рук.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею за умисне знищення або пошкодження майна (ч. 2 ст. 194 КК). Їм загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 10 років.

Інформатор опублікував відео, зняте в приміщенні в момент підпалу.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в Греції в суботу, 2 лютого, прогримів вибух у ресторані міста Каламата на півострові Пелопоннес. Про це повідомляє Greek reporter. Під час вибуху загинули принаймні троє людей, ще один отримав поранення. Інцидент стався близько 21:15, коли в закладі було багато відвідувачів. За даними рятувальників, вибухнуло газове обладнання на кухні закладу. Жертвами події стали власник ресторану і двоє співробітників.

Крім того, як повідомляв портал "Знай.ua", в українській столиці стався страшний інцидент. Так, в мікрорайоні Бортничі на вулиці Євгена Харченко на третьому поверсі, в одному з житлових будинків, сталося загоряння. Відомо, що пожежа утворився приблизно о 21:40. У квартирі проживала 53-річна жінка, якій не вдалося врятуватися в результаті пожежі. Як повідомляють мешканці багатоквартирного будинку, минулої ночі у загиблої помер чоловік. Крім цього, в квартирі перебували собака і кіт. Пес, на жаль задихнувся, а кота пожежникам вдалося врятувати. Як розповідають рятувальні бригади, в результаті страшного пожежі квартира повністю вигоріла, а під'їзд затягнув їдкий дим. Пожежникам довелося евакуювати весь під'їзд багатоквартирного 5-поверхового будинку.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в Китаї сталася трагедія біля великого підприємства. В результаті потужного вибуху поблизу хімічного заводу в північній провінції Хебей постраждало півсотні людей.