Стан дитини погіршився.

Незадовго до цього дівчинка потрапила до реанімації відділу дитячої міської клінічної лікарні Полтави з травмами голови.

Дитині, яка постраждала внаслідок падіння льодяної глиби на голову, стало гірше. Лікарі оцінюють стан як тяжкий. Зараз дівчинка знаходиться в комі.

Управління з питань громадянського захисту Полтавської ОДА повідомляють у себе на сайті про стан здоров’я потерпілої.

Як стало відомо, дівчинка 2013 року народження, живе у Київському районі міста Полтава.

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Дівчинка отримала численні травми голови внаслідок падіння льодяної глиби біля зупинки громадського транспорту. Вона впала з даху будинку та травмувала 6-річну дівчинку.

Усі обставини трагедії з’ясовує слідчо-оперативна група відділу поліції у Полтаві. За даним фактом відкрито кримінальне провадження та розпочато розслідування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мати трьох дітей померла під завалами льоду у Брянській області. Як повідомив слідчий комітет, під час очищення від снігу даху будівлі торгового центру "Вавилон" на жінку впала брила льоду, через що пізніше вона померла в лікарні. Інцидент стався ввечері в п'ятницю, 1 лютого.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", в Києві на території Гідропарку чоловік провалився під лід. Він провів у холодній воді близько півгодини. На місце події виїхали патрульні екіпажі, рятувальники і швидка допомога. За словами очевидців, інцидент стався біля вертолітного майданчика, де чоловік рибалив на тонкому льоду. Він уже збирав речі, як раптом провалився і став тонути. Інші рибалки відразу викликали допомогу. Патрульні спробували самостійно дістати потопаючого, але також опинилися в холодній воді.

Також "Знай.ua" писав, що стихія відновлюватиме позиції. Дізнайтеся прогноз погоди, який стривожив метеорологів. Синоптики попереджали, що січнева відлига триватиме недовго, а прийде люти з відповідними морозами. Дізнайтеся, як вберегти себе від обмороження, та які симптоми не можна ігнорувати.