У Києві сталася надзвичайна подія: невідомі підстрелили чоловіка просто посеред вулиці на очах у перехожих.
Ввечері 27 січня на вулиці Петра Запорожця в Дніпровському районі поряд з продуктовим магазином сталася стрілянина, в результаті якої в голову був поранений чоловік. Про це інформує УНН з посиланням на повідомлення столичної поліції.
За словами очевидців, потерпілий стояв поруч з магазином. Повз нього проходили троє невідомих чоловіків, один з них раптово зупинився і вистрілив у чоловіка. Після пострілу всі троє швидко втекли в невідомому напрямку.

Як повідомили в поліції, потерпілого госпіталізували з вогнепальним проникаючим пораненням в голову. Він знаходиться у важкому стані.
Наразі правоохоронці займаються встановленням мотивів і обставин злочину, встановлюють коло причетних осіб.
За фактом відкрито кримінальне провадження за замах на вбивство.
Нагадаємо, у Бердянську Запорізької області мешканці затримали громадянина РФ, який влаштував стрілянину у приміщенні лікарні.
на першому поверсі між двома відвідувачами та приватним охоронцем лікарні виник конфлікт, в результаті якого один із чоловіків дістав зброю та здійснив два постріли в працівника медичного закладу.
Правопорушник намагався втекти. Проте громадяни та персонал лікарні, які стали свідками події, наздогнали зловмисника та зателефонували до поліції. Правопорушником виявився громадянин Російської Федерації.
Як повідомляв портал Знай.uaa, на Львівщині 48-річнийчоловік під час сварки вбив дружину за допомогою сокири, а потім покінчив з собою.
Також Знай.ua писав, у мережі розкрили моторошні деталі вбивства сім'ї у Вінниці