Вперше стали відомі моторошні деталі вбивства цілої сім’ї у Вінниці.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що поняті, які перебували на місці жорстокого вбивства сім'ї у Вінниці розповіли, що досі перебувають у шоковому стані.

Зокрема, сусід вбитих розповів, що весь будинок був залитий кров'ю. Тіло однієї з жінок він побачив першим, і у якої голова була "суцільне місиво".

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

"Там була жахлива картина. Відразу кинулася в очі велика калюжа крові в кухні. Все було в крові. На стінах, холодильнику і меблів була кров. Потім ми зайшли в кімнату. Там був диван з тілом, голова була накрита подушкою, просоченою кров’ю. Коли підняли подушку, я побачив жінку з розбитою головою. Мені стало погано і я попросив нашатир. На другому поверсі було ще гірше", – розповів він у студії.

Разом з тим варто відзначити, що у четвер, 3 січня, у Вінниці поховали жертв страшного злочину -їх вбила найрідніша людина.

За кілька годин до Нового року у Вінниці було вчинене моторошне вбивство. Загинула майже вся родина – дві жінки та двоє дітей. При цьому, найменша дитина, трирічна дівчинка, померла вже у лікарні, оскільки травми, нанесені їй, не були сумісні з життям і лікарі не змогли її врятувати.

У вбивстві підозрюють батька родини, 30-річного Анатолія Мальця. Його заарештували, уже відбулось судове засідання. У четвер, 3 січня, родичі, близькі і весь двір будинку, у якому жила сімя, проводжав загиблих в останню путь.

"Боже, боже! Що ж це за ірод вас погубив? Як це можна своїх дітей і маму ??? Який це суд зможе розібратися? Хіба що Божий на небі ... Тому сліз і горя не вистачить у всьому світі! ", - кричали місцеві мешканки, проводжаючи труни.

Проводи в останню путь проходили біля будинку, де все і сталося - на Василенка 6.

Масове вбивство сталося ввечері 31 грудня. Чоловік напав на родичів, ймовірно, через сімейну сварку. Ще одна версія слідства - причиною кривавої розправи послужило квартирне питання. Проте точна причина вчинку глави сімейства наразі неясна.

Нагадаємо, сусіди чули крики убитої сім'ї з Вінниці, але нічого не зробили: ніби стояли і чекали своєї черги.

Як повідомляв "Знай.ua", під Харковом повісився школяр з благополучної сім'ї: дуже дивна справа.

Також "Знай.ua" писав, що українська поліція терміново переходить на посилений режим, у всіх регіонах.

Рідний вбивця: що стало причиною жорсткого вбивства родини у Вінниці на Новий рік