На півночі Італії в небі врізалися один в одного пасажирський літак і вертоліт. В результаті зіткнення загинули щонайменше 4 людини.

Про це стало відомо завдяки повідомленням італійських ЗМІ.

"В небі над гірською областю Валле-д'аоста на північно-заході Італії недалеко від французького кордону в п'ятницю зіткнулися маленький туристичний літак і вертоліт. За попередніми даними, загинули 4 людини, ще 2 людини отримали важкі травми", - повідомляють журналісти.

Повітряні судна зіткнулися на висоті приблизно 3 кілометри над горою Рютор. Екстрені служби на місці катастрофи знайшли уламки. Відомо, що для евакуації постраждалих задіяно два вертольоти Альпійської рятувальної служби.

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"

Показати ще

Варто нагадати, що понад півсотні людей стали жертвами прориву дамби в Бразилії. Інцидент стався в результаті того, що не витримали споруди, які утримували воду з відходами металургійної промисловості.

Зараз повідомляється про щонайменше 50 загиблих людей. Надзвичайна пригода сталася на дамбі шахти корпорації Vale в південному бразильському штаті Мінас-Жерайс.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські Карпати опинилися в епіцентрі сніжної хуртовини. Місцями висота сніжного покриву досягає 228 сантиметрів. Таку інформацію розповсюдив відділ гидропрогнозів Українського гідрометцентру, також попередили про небезпеку сходження снігових лавин у Карпатах. Про це вони пишуть у Facebook.

"Профілі снігового покриву (шурфи) в районі Чорногірського масиву Карпат (за даними Сл Пожежевська та Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста на р. Піп Іван). Висота снігового покриву становить: 95-228 см", - йдеться в повідомленні синоптиків.

Нагадаємо, у Росії розбився військовий бомбардувальник, є загиблі.

Як повідомляв Знай.uа боїнг розбився, не долетівши до столиці: тіла збирають по полю.

Знай.uа писав, віце-прем'єр-міністр потрапив у серйозну ДТП: не вписалися в поворот, до загибелі - крок.