У центрі Києва на автомобіль впала брила льоду. Інцидент стався на вулиці Богдана Хмельницького у вівторок, 22 січня.

Про це повідомляє "Київ оперативний" на своїй сторінці в Facebook.

Відео у спільноту надіслала потерпіла киянка. Вона стверджує, що автомобіль марки Nissan Qashqai належить її матері. Власниця дивом уникнула смерті й лишилася неушкодженою.

Брила льоду пробила скляний панорамний дах автомобіля наскрізь, лід і скло розлетілися по салону. Мешканці вже кілька разів зверталися до комунальників, щоб ті почистили дах від снігу, але вони не реагують на прохання.

Жінка, яка оприлюднила відео застерігає, що таке може статися з іншими. Впала тільки частина снігового карнизу, інша може рухнути в будь-який момент. Поруч з цим будинком жвавий рух і кожні пару хвилин проходять люди.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Нагадаємо, що в столичному супермаркеті "Сільпо" несподівано помер чоловік. Трагічний інцидент стався на Оболоні. Ймовірною причиною смерті називають отруєння алкоголем.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Печерським районним судом столиці була обрана міра запобіжного заходу для екс-боксера Очертяного у вигляді 60 діб утримання під вартою з можливістю внесення застави. Його обґрунтовано підозрюють у вбивстві співробітника УДО, яке відбулося в Києві, 2 січня. Як відомо, через деякий час підозрюваний сам з'явився в поліцію у супроводі свого адвоката.

Також "Знай.uа" писав, що під час святкування Нового року в Харкові чоловіку відірвало кисть руки і з розірваним особою після невдалого запуску феєрверку. На даний момент він у важкому стані знаходиться в лікарні, лікарям довелося збирати його обличчя буквально по частинах.